Naglar, Mat, Vår och Mat!

Men hej där! Long time no see! Vet ni vad? Häromdagen fick jag ett sånt enormt sug att börja blogga och vlogga igen. Saknar det, att vars deprimerad och faktiskt känna pepp och sug för något är faktiskt helt fantastiskt så jag är väldigt glad för detta sug. 

 
Sa faktiskt imorse till min älskis att jag hade en sådan konstig känsla, pepp och ångest på samma gång men att jag var lite osäker eftersom att det som kändes som ångest i magen kanske var magpirr av peppet? Var över 4 år sedan jag kände det tror jag så glömt hur det kändes..
Ljuuuust rosé som var väldigt gott
 

Påtal om älskis, vi var och åt middag i torsdags på Blue Light Yokohama, något som skulle va en av Stockholms bästa japanska restauranger men vi blev tyvärr ganska besvikna. Zucchini rätten var riktigt god men resten var tyvärr lite av en besvikelse, dyrt var det med men var härligt att få inviga våren med några glas rosé! 

 

Våren invigdes med fina naglar gjorda av Viktoria på Nails Uppsala <3 sjukt nöjd! Är fortfarande hooked på guld och marmor, en trend som dött på vissa håll haha men inte för mig! Så i tisdags blev det denna design. Jag brukade köra stiletter hela tiden förr men diggar denna rakare form just nu så den håller nog i sig ett tag :). 

 
På jobbet idag var det super varmt med <3 så vi gick och köpte varsin sallad på cupido och åt vid Fyrisån! Äntligen lite sol!