Fan vilken bra dag!

 

Idag vaknade jag på jobbet och mådde skibra faktiskt! Underbart måste jag för det var längesen och med tanke på att jag klev upp strax efter kl 6... aaaaalldeles för tidigt för mig.

 
Åkte hem och råkade elda upp ett bröd medan jag pratade med älskis i telefonen haha! Alltså hade haft det i frysen och tänkte de-frosta brödet, låter rimligt? Var det tydligen inte för brödet började typ brinna inifrån så det har luktat bränt i lägenheten i typ 4-5 timmar loooool faaaaaail.
 
Sen diska ja iaf, åt sushi rester, städade köket, städade badkaret, fixade "sovrumsdelen" och "matrumsdelen" I vardaagsrummet.. Ja oj oj oj vad jag fixat! Kolla här nedanför!
 

Fint va?? Men fortfarande massa saker kvar att fixa i vardagsrummet, typ sortera bokhyllan etc haha. Men är fan nöjd över det lilla jag åstadkommit idag :)! Det var längesen!

 
Jag har sedan vi sist pratades vid, du och jag bloggen, gått från en person med diagnosen svår ångest och svår depression till en person med lindrig ångest och lindrig depression. Det känns underbart men jag vågar inte ropa hej än, kanske är negativ men min doktor har själv varnat mig när jag ville trappa ner medicinen ytterligare. Så blir kvar på denna dos i ungefär 6 månader till. 
 
Nu ska jag ner på ett filmmöte med bästa Niklas! Vi har drivit filmprojekt tillsammans tidigare och han har genom denna resa peppat mig och velat få med mig i projekt! Men jag har varit för svag. Men nu ska jag testa på att klippa igen :)! Sen ska jag och Herr Big på underklädes visning!